Om mig

Del via:

Jeg er født og opvokset i Stige, hvor mine forældre stadig bor. Faktisk er jeg så heldig, at stort set hele min familie bor i Odense, hvilket betyder at vi ser meget til hinanden. 

I 2011 flyttede jeg til centrum af Odense. Og selv om den hyggelige stemning, som findes i et lille lokalsamfund som Stige, gav en god og tryg opvækst, så er der nu også noget ved at bo i Odense centrum. Som ung og engageret både på studiet, i politik og byens kulturliv, så er det både bekvemt og spændende at bo i byens centrum. Jeg er både tæt på universitetet, tæt på kulturtilbud og caféer i centrum og selvfølgelig på Rådhuset. 

Til daglig læser jeg cand.merc på SDU. Det var ikke min oprindelige plan, at jeg skulle læse erhvervsøkonomi. Jeg startede godt nok på SDU lige efter gymnasiet (Tietgens Handelsgymnasium), men det var på jurastudiet. Undervejs i studiet var jeg så heldig at få job på et advokatkontor, og selvom det faktisk var et rigtig godt, spændende og hyggeligt job, så åbnede det også mine øjne for, at jeg aldrig skulle være advokat. Det var bare ikke mig. Derfor gjorde jeg min bachelor i jura færdig, hvorefter jeg startede på erhvervsøkonomi. Det har heldigvis været den helt rigtige beslutning. 

Når jeg ikke bruger tiden på politik eller mit studie, så bruger jeg tiden sammen med min familie og venner. Det er hos dem, at jeg henter min energi og inspiration til at forandre de ting, som jeg kæmper for politisk.  

Læs mere om hvad det betyder for min politik her